توجه : در حال بروز رسانی سایت هستیم . مطالب قدیمی میباشند

اجتماعیمحیط زیست

نکات ساده و طلایی برای صرفه‌جویی مصرف انرژی در زمستان

ساده و طلایی

آشنایی با روش‌های کاهش مصرف انرژی در خانه و محل کار موجب می‌شود تا همه ما بتوانیم در صرفه‌جویی در مصرف انرژی قدمی برداریم و از هدر رفتن آن جلوگیری کنیم. اما اصلاً منظور از کاهش مصرف انرژی چیست؟ شما چگونه در مصرف انرژی صرفه‌جویی می‌کنید؟ آیا چیزی در مورد بهینه‌سازی مصرف انرژی در منزل و محل کار می‌دانید؟ در این مقاله از سرویس محیط زیست در الوصنف می‌توانید با راهکارهای کاهش مصرف انرژی در خانه و محل کار آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در مورد صرفه‌جویی در مصرف انرژی پاسخ خواهیم داد..

ایالات متحده آمریکا کمتر از ۵ درصد جمعیت جهان را در خود جای داده است، اما ۱۷ درصد کل انرژی جهان را مصرف می‌کند. اروپا که ۷ درصد جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهد، حدود ۱۲ درصد انرژی دنیا را مصرف می‌کند. آمارها نشان می‌دهد که مصرف انرژی در ۲۰ سال آینده در آمریکا بیشتر از ۷ درصد افزایش پیدا می‌کند و دنیا در مسیری پیش می‌رود که تا چند سال دیگر مصرف انرژی تا ۴۰ درصد در کل دنیا بیشتر خواهد شد.

همانطور که می‌دانید ارتباط مستقیمی بین مصرف انرژی و محیط زیست وجود دارد. هر چقدر ما انرژی کمتری مصرف کنیم، دود سمی کمتری از طریق نیروگاه‌ها منتشر خواهد شد و منابع طبیعی زمین حفظ خواهند شد. در واقع خاموش کردن یک چراغ اضافی و جلوگیری از چکه کردن یک قطره آب موجب می‌شود تا ما از اکوسیستم در برابر تخریب بیشتر محافظت کنیم.

کاهش مصرف انرژی در منزل و محل کار یعنی استفاده درست از منابع و جلوگیری از هدر رفتن آن و در نتیجه کاهش مبلغ قبض برق. یعنی یاد بگیریم از انرژی تنها در مواقع ضروری استفاده کنیم و به همه نزدیکانمان اطلاع‌رسانی کنیم تا با رعایت نکاتی ساده جلوی هم هدر رفتن انرژی را بگیرند .

 

 

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته.

قطعا از بهترین روش های جلوگیری از سرما خوردگی، علاوه بر گرم نگهداشتن خودتان در بیرون از منزل، گرم نگه داشتن خانه در فصل زمستان است. برای این کار باید شما دو اصل مهم را رعایت کنید:

  1. گرم کردن خانه با وسایل گرمایشی
  2. گرم نگه داشتن خانه 

گرم کردن خانه با وسایل گرمایشی

بری گرم کردن خانه از وسایل گرمایشی زیادی استفاده میشود که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند، از جمله وسایل گرمایشی که در کشور ما استفاده زیادی دارند، میتوان موارد زیر را نام برد:

  • بخاری های گازی (بیشترین استفاده در ایران)
  • شومینه برقی و یا طبیعی
  • پکیج های دیوای و زمینی
  • بخاری های برقی
  • شوفاژ با سیستم موتور خانه
  • پنل های خورشیدی 

در کشور ما، بخاری های گازی بدلیل هزینه کمتر و گرمای بیشتر، استفاده بیشتری دارند. بخاری های گازی با هزینه ای در حدود 300 هزار تا 3 میلیون تومان (در زمان نگارش این مقاله) به وفور یافت میشوند و به راحتی هم نصب و قابل استفاده هستند.این بخاری ها گرمای زیادی را تولید میکنند و البته معایبی همانند سوختگی، نشت گاز و دود حاصل از سوخت و همچنین مصرف بالای گاز را هم دارند.

پکیج های دیواری و زمینی چند سالیست که رد پای خوبی در منازل ما باز کرده اند. خوبی این سیستم ها، بی خطر بودن آنهاست. البته مزایایی همچون عدم نیاز به موتور خانه، راحتی نگهداری، اشتغال فضای کمتر و گرم کردن خانه با گرمای آب ( عدم آلودگی) دارند که باعث شده اند که طرفداران زیادی هم پیدا کنند. البته مهم ترین عیب پکیج ها این است که گرمای خیلی زیادی را نمیتوانند تولید کنند و اینکه باید به تعداد کافی شوفاژ در منزل نصب شود.

بخاری های برقی اگر مصرف برق بهینه تری داشتند، گزینه های خوبی برای گرم کردن خانه بودند اما متاسفانه مصرف بسیار بالای برق آنها باعث شده که مصارف معدودی داشته باشند.

شوفاژ های موتور خانه ای معمولا در آپارتمان های بزرگ و ادارات و مدارس و … استفاده میشود. خوبی این سیستم ها این است که خطری ندارند و موتور خانه از قسمت مسکونی جداست و فقط آب گرم شده به منازل راه می یابد. البته هزینه های نگهداری از موتورخانه معمولا بالاست و باید دائما متخصص، از آن نگهداری کند.

پنل های خورشیدی که مشکل مصرف برق را به خوبی توانسته اند حل کنند. این پنل ها معمولا در مناطق دور افتاده که دسترسی به برق ندارند و یا اینکه در ساختمان هایی که مصرف برق بهینه تری را میخواهند، نصب میشود. بنابراین میتوانید با خیال راحت از شومینه و یا بخاری برقی استفاده کنید و دغدغه هزینه و قبض برق را نداشته باشید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
آماده برای کشف ی سفر مجازی … ورزش با ساعت هوشمند عکاسی با طعم هدفون های 2023